Maanhonka Hirsitalot
 tel. +358 50 5755 723
 info@maanhonka.fi

 

Kalajoen Paras talo -äänestys 

lue lisää

 


maanhonka-fb

 

 

 Lataa esite    Tilaa esite
 

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden kotiin,

joka muuttaa ja muuttuu tarpeidesi mukaan!

 

Maanhonka Hirsitalojen ja Teijo-Talojen yhteinen

SYDÄNKÄPY

  esiteltiin Seinäjoen Asuntomessuilla.

 

Asiakaskertomus

 

 

 

 

Tiedustelut

Ville Nieminen puh +358 50 569 1317 ville.nieminen@maanhonka.fi


LATAA TÄSTÄ PDF-ESITE 

 

 

Hirsitalossa asut kirjaimellisesti metsän keskellä. Hirsi on luonnonmukainen rakennusmateriaali, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet luovat puitteet sukupolvien pituiseen tarinaan.

 

Puun luonnolliset ominaisuudet kosteuden sitomisessa ja luovuttamisessa pitävät hirsitalon ilman kosteuden tasaisena ja miellyttävänä.  Hirsitalon luonnollinen hengittävyys vaikuttaa omalta osaltaan huoneilman laatuun ja tätä kautta asukkaiden terveyteen. Hirsi on melua vaimentava, kodinomainen, stressiä poistava materiaali.

 

Puu on ylivoimaisesti ympäristöystävällisin rakennusmateriaali. Se on uusiutuva luonnonvara, joka sitoo hiilidioksidia. Hirren teollisen valmistamisen energiankulutus on huomattavasti pienempi kuin muiden materiaalien vaatima energiamäärä.  Käyttämällä hirttä rakennusmateriaalina tuet kotimaista työtä.

 

Meillä Suomessa kuin muuallakin Pohjois-Euroopassa hirsitaloasumisen perinteet ulottuvat satojen vuosien päähän. Vanhimmat säilyneet hirsirakennuksen osat ovat 1400-luvun lopulta ja vanhimmat edelleen käytössä olevat hirsitalot 1600-luvulta. Suomessakin on lukematon määrä hyväkuntoisia hirsitaloja, joiden hirsirunko on rakennettu 1700- ja 1800-luvuilla. Näiden hirsirungot ovat säilyneet niin hyvinä, että ne ovat kestäneet jopa siirtelyn uusiin asuinpaikkoihin.

 

Maanhonka Hirsitalot ja Teijo-Talot yhdistivät parhaimman osaamisensa suunnittelemalla uudella tavalla liikuteltavan hirsirakennuksen. Teijo-Talojen konseptilla siirrämme hirsirakennukset kokonaisina betoniperustuksineen, jolloin talo voidaan siirtää uuteen paikkaan muutettaessa toiselle paikkakunnalle. Kotia ei enää tarvitse jättää, vaan se muuttaa mukanasi. Rakennamme tulevaisuutta muuttuviin tarpeisiin!

 

            

 

Kotisi on lähtökohtaisesti terve talo saapuessaan tontille, sillä se valmistetaan täysin säältä suojassa sisätiloissa. Tehtaan kuivissa sisätiloissa tapahtuva rakentaminen takaa lopputuotteen korkean laadun joka osa-alueella ja minimoi ympäristörasituksia ja jätemääriä. Talo valmistuu aikataulussa sääolosuhteista huolimatta.

 

Hankinta on Sinulle vaivaton! Rakennuksen toimitussisältö on täysin kattava - se vaatii asiakkaalta vain tontin pohjatyöt sekä sähkö- ja vesiliitännät tontille. Toimitus on nopea, luotettava, ammattitaidolla tehty ja heti muuttovalmis, kun se saapuu tontille.


Toimitus sisältää:

       suunnittelu- ja rakennuslupakuvat

       kiinteä, maanvarainen teräsbetonilaattaperustus

       hirsirunkorakenteet täydentävine osineen (ikkunat, ovet, kattomateriaalit jne)

       lvi- ja sähköasennukset kalusteineen

       muu haluttu varustelu tai tekniikkapaketti

       rahti ja asennus

 

 

Muuttovalmiissa vaihtoehdossa toimitukseen sisältyy valitsemasi pintakäsittelyt, kuten tapetoinnit, laatoitukset, kiintokalusteet, kodinkoneet, väliovet, listoitukset, takka sekä kaikki muut haluamasi varusteet.

 

Teijo-Talojen Pohjolantytär III -mallista muunnellussa messukohteessamme on käytetty vaakalamellihirttä 202*260. Raaka-aineena on käytetty kotimaista kaunista kuusta. Hirsi runkomateriaalina takaa ekologisuuden, hyvän sisäilman ja kauniit puitteet luonnonläheiselle asumiselle. Kiinnitä huomiota myös talon hirsiprofiiliin, joka on erilainen ulko- ja sisäpinnoilla.

 

Talon ulkomitat ovat 6m*14,5m ja huoneistoala on 78m2. Vaikka talossa ei ole paljoa neliöitä, se on kuitenkin tilava ja avara vaaleiden pintamateriaalien sekä ylös asti auki olevan sisäkaton ansiosta. Sisätilojen ratkaisuissa on otettu huomioon muunneltavuus käyttötarkoituksen mukaan. Rakennus toimii esimerkiksi viihtyisänä pienenä omakotitalona tai modernina huvilana.

 

Tehdasvalmis -talo

Valmistalomarkkinoilla kaupitellaan talopaketteja eri nimikkeillä kuten muuttovalmis, avaimet käteen jne. Lähes kaikki vaihtoehdot ovat eriasteisia rakennussarjoja, jotka kootaan asiakkaan tontilla valmiiksi taloksi. Teijo-Talot on ainoa valmistalotehdas, jossa rakennetaan tehdasvalmiita rakennuksia - jotka sitten kuljetetaan asiakkaalle erikoiskuljetuksena. Tehdasvalmiilla tarkoitetaan, että tehtaassa tehdään kaikki työvaiheet valmiiksi asti valvotuissa sisätiloissa. Teijo - Talojen ainutlaatuinen betoniperustus mahdollistaa tämän.

 

Vertailun vuoksi todettakoon, että aika harva ihminen ostaa esimerkiksi auton rakennussarjana. Nykyajan autotehtaissa tekniikka on rakennettu koriin sopivaksi ja toimivaksi. Näin myös Teijo-Talojen talotehtaalla menetellään! Talo on kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet on hiottu juuri kyseiseen rakennukseen sopivaksi. Rakennusten suunnittelu tehdään asiantuntijoiden toimesta ja rakennusmateriaaleina käytetään parhaita tutkittuja materiaaleja, jotka ovat myös ympäristöystävällisiä. Rakentamisessa syntyvä rakennusjäte hallitaan ja lajitellaan tehdasoloissa paljon paremmin kuin maastossa rakennettaessa. Teijo-Talojen rakennusprojektin aikana asiakkaan tontti pysyy siistinä, koska tontilla tarvitsee tehdä ainoastaan maansiirtotyöt liittymineen ennen varsinaista talon asennusta. Teijo-Talojen rakennustapa on myös kustannustehokasta, koska kyseessä on täysin valmis tuote. Asiakas tietää tarkalleen etukäteen rakennuskustannukset eikä yllätyksiä rahoittajien suuntaan pääse syntymään. Rakennukset myydään aina kiinteään myyntihintaan ja toimitusaika tarkentuu rakennusluvan saannin jälkeen, jolloin rakennuksen käyttöönotto voidaan suunnitella päivälleen.

 

Yle uutisoi isosti maaseudulle rakentamisesta ja siitä kuinka talot menettävät arvonsa maaseudulla. Tämä uutinen saa varmasti monet harkitsemaan, kannattaako rakentaa maaseudulle ollenkaan. Teijo-Talot haluaa oikaista tätä uutista ja tuoda yhteistyössä Maanhonka Hirsitalojen kanssa ihmisten tietoon vaihtoehdon, jossa hirsirakennuksen arvo ei laske, vaikka haluaa asua maaseudun rauhassa. Teijo-Talot on oikeasti siirrettävissä uuteen paikkaan, jos muuttunut elämäntilanne sitä vaatii. Tästä on jo esimerkkejä, jossa maaseudulla ylimääräiseksi jäänyt talo uhkasi jäädä paikoilleen, koska käytetyn talon arvo olisi ollut alhainen. Talo myytiin ja siirrettiin lähemmäs kaupunkia ja talosta saatu hinta vastasi kaupungissa vallitsevaa hintatasoa.

 

Teijo-Talot on kehitellyt ainutlaatuisen menetelmän, joka mahdollistaa rakennusten siirtämisen edullisesti uuteen paikkaan. Teijo-Talojen ja Maanhonka Hirsitalojen jatkuva tuotekehitys takaa parhaan mahdollisen laadun rakentamisessa.

 

Teijo-Talot Oy ja Maanhonka Hirsitalot ovat täyden palvelun talotehtaita. Oli projektisi iso tai pieni, valitsemalla Meidät mukaan matkaasi, tiedät saavasi All inclusive -tasoisen palvelun.

 

 

Rakentavin terveisin

Maanhonka Hirsitalot ja Teijo-Talot Oy

 

Kiitos yhteistyökumppaneillemme, joiden kanssa olemme saaneet kunnian toteuttaa tämän ainutlaatuisen talon!

 

Kestopalkki LPJ OY     Carolina Keittiö Ky     Pohri Oy     Gram     Voltin Väri Ky     Puumerkki Oy    

Jeld-wen Suomi Oy     Linnatuli     Ruukki     Hr Ikkunat Ruhkala Oy    Tumastec Oy     LVI Nurmimäki Oy    

Joensuun Sänkytehdas     Unico Finland Oy     Nibe     Ekovilla Oy     Rakennustoimisto Nieminen Oy    

Pisa Design    Rakennustarvikeliike Laukkonen Oy     Rakennus-ja saneeurauspalvelu Hannu Paalanen    

Viva Wood Ay     Finnmari    Seinäjoen Lasipalvelu Oy     Oy Woodim Finland LTD     VM Carpet Oy

Keramiikka Isopahkala Oy     Reimann      Himmee Oy     Lakeuden Laatupelti     Paja S. Sirpa Salmu

Sydänmetsä


 

 

 

VALIKOIMISTAMME LÖYDÄT :

     perinteiset  huvilat  modernit
Hirsiuima-altaat Pohjalaistalot Perinteiset hirsitalot Perinteiset hirsihuvilat Modernit City-hirsitalot

 

MIKSI SINUNKIN KANNATTAA HANKKIA MAANHONKA HIRSITALO?

Mikä tekee Maanhongasta erilaisen?

Tutustu Maanhongan tuotantoon ja totea itse…

Ajankohtaiset

PikalinkitMaanhonka videot (YouTube)

Ajankohtaiset uutiset
Uutiset, messutiedotteet ja valmiskohde-esittelytMainoskampanjat
Erikoistarjoukset ja kampanjat löydät täältä!


Piilota palkki